top of page

De hoeve is gelegen in "Tour", een klein dorpje naast de gemeente "Heyd", en vlot bereikbaar via de E25, afrit 48bis.

"Tour" is centraal gelegen wat zorgt voor heel wat mogelijkheden. Je kan gewoon komen genieten van de rust, maar het is tevens een ideale uitvalsbasis om een van de vele dorpjes en bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken.

Ook voor een actieve wandel- of fietsvakantie kan je hier alle kanten uit.

Voor de dagelijkse voorzieningen ligt "Tour" op slechts 5 min. van het centrum van Barvaux waar allerhande winkels te vinden zijn.

De hoeve:

De Hoeve is aangekocht in 2010 door de familie Smets uit Leuven, en eigenhandig verbouwd tussen 2011 en 2017. De familie Smets is al verschillende jaren actief in de keukenwereld en heeft 2 winkels, "De Warande, keukens", gelegen in Bierbeek en

Sint-Truiden. De naam voor de hoeve, en dit nieuwe project, is dan ook niet ver te zoeken. "De Warande, La vie d'Ardenne"!

De hoeve werd verdeeld in 3 wooneenheden, "la maison Grenouille" en "la maison Hibou" voor vakantieverhuur, en "la maison Renard" voor privé verhuur.

Elke deel heeft een aparte ingang en een apart terras.

De tuin van bijna 80 are, met speeltoestel, is gemeenschappelijk. Onder de woningen wordt er ook een gedeelde recreatieruimte. Hier staan speeltoestellen zoals een kicker-, pool- en airhockeytafel, maar gezelschapsspelletjes en buitenspelletjes die je kan "lenen" tijdens je verblijf. Amusement verzekerd, voor groot en klein, zelfs bij slecht weer.

De woningen zijn sober maar gezellig en praktisch ingericht met in het bijzonder aandacht voor gezinnen met kinderen. Er is speelgoed voorzien, een verzorgingstafel,

een potje, kinderstoelen, enz...kortom, alles is aanwezig om uw vakantie zorgeloos te laten verlopen, zonder al te veel verhuis. (een gedetailleerde inventaris vind je op de pagina's "info & foto's" van de woningen)

De verhuring:

De woningen worden steeds verhuurd "all-in"

Dat wil zeggen;

Voor een vast tarief, aangerekend per verblijf, worden de bedden opgemaakt en de handdoeken voor de keuken en de badkamer(s) liggen klaar.

Er is een keukenpakketje met een flesje afwasmiddel, vaatwastabletjes, een vaatdoek, een handdoek, en een afwasspons.

Ook voor de algemene eindschoonmaak, en het verbruik van water en elektriciteit wordt een vast tarief aangerekend. Uw eindprijs is dus "all-in", er zijn GEEN onverwachte kosten of afrekeningen achteraf!

Ook wifi is gratis ter beschikking tijdens uw verblijf!

Extra: in de keuken zijn een aantal basiskruiden reeds aanwezig zoals peper, zout, paprika, nootmuskaat,...

De tuin is gemeenschappelijk en de terrassen liggen naast elkaar. Om iedereen zijn privacy te gunnen verhuren wij van 1 april tot 31 september de woningen enkel tegelijk als het om families of vrienden gaat die samen horen.

De ligging:
bottom of page